Putoavat taulut 23.-.25.3.

**** KAATUVAT ONNITTELUT ****

Matti Suoranta voitti melkein kaiken!

Ainoastaan Krister Holmberg pystyi pysäyttämään Matin kaatoputken M-sarjan finaalissa. Lauantain M50 sarjan putoavan taulun Suomenmestaruus ja M55 sarjan SVA:n mestaruus saivat jatkoa sunnuntain M-sarjan SM-hopealla.

Matti oli alkukilpailun jälkeen 16 eli sai ensimmäiseen pudostuskilpailuun vastaansa seurakaverin, täydet kaadot alkukilpailussa ampuneen Tomi-Pekka Heikkilän. Matti voitti 2-1. Sami Jetsonen putosi seuraavalla kierroksella 2-0 ja saman kohtalon sai kokea oma poika Jani. Finaalisarjan vei RS:n Krister Holmberg puhtaasti 3-0.

Mikko Hakala otti ensimmäisen Suomenmestaruutensa voittamalla Aaro Vuorimaan tiukassa finaalisarjassa 3-2 .Aaro oli jo 2-0 voitolla mutta Mikko piti pintansa ja vei kolme seuraavaa erää.

Pronssille M-sarjassa ylsivät Jani Suoranta ja Sami Heikkilä, N-sarjassa Henna Vehviläinen ja Hannu Niemelä M50-sarjassa.

Kultaa tuli myös joukkueilla, M-sarjassa lisäksi pronssia.