Jäseneksi

Seuran käytännön toiminta on keskittynyt lajijaostoihin. Jaostot toimivat omien ampumalajiensa osalta laatimansa vuosisuunnitelman puitteissa hoitaen mm. lajikohtaiset tapahtumat ja kilpailut.

Parhaiten pääset mukaan toimintaan ottamalla yhteyttä kiinnostavan lajin jaostoon tai yksinkertaisesti tulemalla radalle harjoitusaikana. Aikataulut näet kunkin jaoston kohdalta.

Oman aseen omistaminen ei ole välttämätöntä alkuvaiheessa. Jokaiseen lajiin on olemassa kunnollinen "seuran ase", millä pääsee mainiosti tutustumaan asianomaiseen lajiin. 

Tutustuttuasi kunnolla lajiin tai vaikka useampaankin, voit täyttää jäsenhakemuskaavakkeen ja anoa seuran jäseneksi. Hakemukseen tulee suositus kahdelta seuran jäseneltä. Kaavakkeita saat radalta ja jaostojen vetäjiltä tai voit tulostaa viereisestä. Seuran hallitus käsittelee hakemukset ja hyväksyy tai hylkää hakemuksen.

Pelkästään aseen hankkimisluvan saamiseksi sinun ei kannata jäsenyyttä hakea, vaan sinun on oltava tästä harrastuksesta aidosti kiinnostunut.

Tällä lomakkeella voit lähettää kysymyksesi jäsenasioista.

Jäsenhakemuslomake

PDF-tiedostoAnomusK64A.pdf (627 kB)
Talleta tiedosto - avaa Adobe Readerillä - täytä ja tulosta paperille tai pdf
PDF-tiedostoAnomusK64P.pdf (184 kB)
Tulosta ja täytä

Tallenna, skannaa tai ota kuva anomuksestasi ja lähetä se sähköpostina osoitteella info@kymppi-64.fi