Jäseneksi

JÄSENEKSI

haluavan tulee tehdä jäsenanomus, jonka uusia hakemuslomakkeita löydät tämän sivun tiedosto-osiosta. Hakemukseen tarvitaan Suomisportin ID-numero, jonka löydät omalta tililtäsi tai sen puuttuessa luomalla oman tilin www.suomisport.fi palvelussa. Alle 18-vuotiaan osalta tilin tekee huoltaja.

Mikäli et tunne ketään seuran jäsentä suosittelijaksi, lähetä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella ja sovi tapaaminen. Kymppi 64 ry:n johtokunta käsittelee anomukset kuukausittain ja uudet jäsenet saavat hyväksynnän jälkeen jäsenmaksulomakkeen.

Seuran käytännön toiminta on keskittynyt lajijaostoihin. Jaostot toimivat omien ampumalajiensa osalta laatimansa vuosisuunnitelman puitteissa hoitaen mm. lajikohtaiset tapahtumat ja kilpailut.

Parhaiten pääset mukaan toimintaan ottamalla yhteyttä kiinnostavan lajin jaostoon tai yksinkertaisesti tulemalla radalle harjoitusaikana. Aikataulut näet kunkin jaoston kohdalta.

Oman aseen omistaminen ei ole välttämätöntä alkuvaiheessa. Jokaiseen lajiin on olemassa kunnollinen "seuran ase", millä pääsee mainiosti tutustumaan asianomaiseen lajiin.

Seurassamme on noin 300 jäsentä ja neljä lajijaostoa (haulikko, kivääri, pistooli ja riistamaali). Jaostojen tavoitteena on järjestää laadukasta ampumaharrastustoimintaa eri ikäisille ja tasoisille harrastajille.

Tällä lomakkeella voit lähettää kysymyksesi jäsenasioista.

Lomakkeen täyttäminen voi tarvita ensin tallennuksen riippuen käyttöjärjestelmästäsi. Täytetyn lomakkeen tallentaminen ei kaikilla järjestelmillä onnistu.

Tulosta/tallenna tiedostomuotoon tai paperille - skannaa tai ota kuva anomuksestasi ja lähetä se sähköpostina osoitteella info@kymppi-64.fi