Jäsenmaksu

JÄSENMAKSU 2022

Jäsenmaksu maksetaan tästä vuodesta eteenpäin aina Suomisportin kautta.

Tänä vuonna järjestelmä vaatii myös jäseneksi hyväksymisen, koska SALlin ja seurojen yhteys Suomisportissa erotettiin tämän vuoden alusta. Kymppi 64 toimii SAL:n alajaostona.

Jäsenmaksun myötä myös seuran jäsenrekisteri muodostuu Suomisportin palvelussa. Jäseneksi liittyminen on myös edellytys lehden saamiseksi.

Olet joko saanut linkin liittyä jäseneksi sähköpostiisi tai viestin/kirjeen siirtyä tälle sivulle valitsemaan oma jäsenluokkasi. Linkkiä klikkaamalla pääset kirjautumaan Suomisportin sivuille. Puhelinnumerosi on oletuksena sporttitiliisi. Jos sinulla ei ole omaa sporttitiliä - pääset samasta linkistä rekisteröimään tilisi ja hyväksymään jäseneksi liittymisen.

Kun liittymisesi on käsitelty (oletus kerran viikossa maanantaisin) löytyy jäsenmaksu yllä olevan kuvan mukaisesti kohdasta maksut, jonka voit maksaa korttimaksuna, mobile-pay tai verkkopankkimaksuna. Eräpäivä maksulle on 18.2.2022. Järjestelmä ei lähettele karhukirjeitä, eikä maksun myöhästymisestä tule mitään kuluja. Maksamattomana se näkyy eräpäivän jälkeen punaisena kunnes se on maksettu.

Klikkaa ensin jäseneksi hyväksymislinkkiä.

 

Maksaminen tapahtuu kirjautumalla omalle Suomisport-tilille kun jäsenyys on hyväksytty.

 

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, niin voit soittaa tai lähettää viestiä 044 978 5200 / Kymppi 64_Toukola arkipäivisin 11.1.alkaen. Yhteystiedot sivulla lisäinfoa.

SEURAN JÄSENET 2021

Viime vuonna seuraan kuuluneet/liittyneet jäsenet valitsevat seuraavista itselleen jäseneksi hyväksymislinkin. Jäsenluokka toimii linkkinä klikkaamalla.

AIKUISJÄSEN (31.12.2001 tai aiemmin syntyneet - 70€)

JUNIORIJÄSEN (1.1.2002 tai myöhemmin syntyneet - 25€)

 

SEURAN UUDET JÄSENET

Seuran uudet jäsenet saavat kutsun liittyä jäseneksi kun jäsenanomus on käsitelty johtokunnassa. Alla olevissa jäsenluokissa on sekä jäsen- että liittymismaksu samassa.

AIKUISJÄSEN (31.12.2001 tai aiemmin syntyneet + LIITTYMISMAKSU - 170€)

AIKUISJÄSEN (seuraan palaava aikuisjäsen + ½ LIITTYMISMAKSU - 120€)

JUNIORIJÄSEN (1.1.2002 tai myöhemmin syntyneet + LIITTYMISMAKSU - 45€)