Menestystä Annikalle ja Henrille Kultahippufinaalista

10.4.2017

Vuoden 2017 ilma-aseiden kultahippufinaali (eli ikäkausisarjan Suomen mestaruuskisat) järjestettiin 8-9.4 Savonlinnassa Tanhuvaaran Urheiluopistolla. Kympillä oli kisoissa vain kaksi edustajaa: Karlssonin sisarukset Annika ja Henri. Kummatkin ampujalupaukset menestyivät kisoissa loistavasti saavuttamalla kauden parhaimmat kilpailusuorituksensa ja yltämällä palkintosijoille.

Tällä kertaa sisarusten välisen kilpailun voitti Annika loistavalla tuloksellaan 282. Annikan sijoitus kisassa oli kuudes. Henri jäi isosiskostaan vain pisteen päähän tulokseen 281. Henrin sijoitus kilpailussa oli kahdeksas. Kilpailun voitti Nokian Seudun Ampujien Alexandra Rosenlew tuloksella 287. Sarjassa 14VT ampui 45 nuorta ampujanalkua, joten Annikan ja Henrin sijoitukset ansaitsevat oikein isot onnittelut ja tassuntaputukset!!!

Onnittelut Annikalle, Henrille ja koko Karlssonin perheelle hienoista suorituksista!!!