AKSELI KESKINEN PRONSSILLE

20.3.2016

TURUSSA JÄRJESTETTÄVISSÄ ILMAPISTOOLIN SUOMEN MESTARUUSKILPAILUISSA

Akseli KESKINEN ampui M18 sarjan pronssille tuloksella 517. Voiton vei Espoon SF:n Cristian FRIMAN tuloksella 541 ja hopean Riku AKSELI 539 Isojoen Urheilijoista.

Veikko KESKINEN oli M20 sarjan peuskilpailun jälkeen neljäntenä tuloksella 555. Rauman Seudun Ampujien Niko ROOS oli kärjessä 568 ja voitti sarjansa myös finaalissa. Sodankylän Ampujien Joonas KUUSELA otti hopeea ja järjestävän seuran Leevi SIREN pronssia. Veikon oli tyytyminen neljänteen tilaan finaalissa.

Perjantaina ammuttiin Y70 sarjan ilmapistoolin mestaruudesta. Lempäälän Ampujien Martti PALOMÄKI oli paras tuloksella 363. Helsingin Varuskunnan Ampujien Pentti JÄRVINEN toinen 362 ja Lapin Ampujien Raimo LUSENIUS kolmas 361. Jorma LAAKSOn tulos 356 riitti viidenteen sijaan.